YSA

Yoshi en Steffie, de ondernemersgeesten achter STEEL & BARNETT, hebben meer dan één reden om te vieren. Ze zijn niet alleen al meer dan acht jaar levenspartners, toegewijd aan het maken van onberispelijke sieraden, maar ze hebben ook hun zakelijke horizon verruimd met de introductie van een tweede merk in 2023, YSA Jewelry, gespecialiseerd in damessieraden. Het echtpaar heeft ontdekt dat als je de juiste partner en afgestemde doelen hebt, de mogelijkheden eindeloos zijn. Iemand vinden die net zoveel in jou gelooft als jij in jezelf gelooft, kan een game-changer zijn.

Ze zijn niet alleen zakenmensen, maar ook toegewijde ouders van hun peuter, Alix. Ze heeft een belangrijk deel uitgemaakt van hun succesverhaal en is betrokken bij elk aspect van beide merken, van het bedenken van nieuwe stijlen voor STEEL & BARNETT en YSA Jewelry tot het conceptualiseren van innovatieve verpakkingen. Yoshi en Steffie maken er een punt van om ervoor te zorgen dat Alix elke dag weet dat er van haar gehouden wordt, waardoor de familiewaarden die de basis vormen van hun onderneming worden versterkt.
Sinds de lancering van STEEL & BARNETT, en vervolgens YSA Jewelry, hebben Yoshi en Steffie hun bedrijf naar een internationaal niveau getild. Hun producten worden nu wereldwijd in meer dan tien landen gedistribueerd. Beide merken houden zich aan een belofte om uitstekende service te bieden en tegelijkertijd hoge kwaliteitsnormen te handhaven in elke productiefase. Yoshi en Steffie, eeuwige vernieuwers, experimenteren vaak met nieuwe ontwerpen voor zowel STEEL & BARNETT als YSA Jewelry, zowel thuis als op kantoor. Ze genieten van de mogelijkheid om in contact te komen met klanten die hun diepe passie voor sieraden delen, ongeacht het merk dat ze kiezen.
Grace-Rose
Grace-Rose
Grace-Rose
€49,90