Over ons

Welkom, ik ben Tania!

Naaien en creëren hebben altijd al in mijn bloed gezeten. Maar toen ik met een slager trouwde, nam mijn leven een heel andere wending. Jarenlang stond ik mee op de markt en merkte ik hoe belangrijk goed zittende werkkleding is.

Helaas verliep de zoektocht naar gepaste werkkleding niet over rozen. Daarom besloot ik om onze schorten en hemden zelf te maken.

Dus haalde ik mijn naaiskills en -machine van onder het stof. Al snel had ik mijn eerste patronen klaar en liet ik iedereen weten dat ze bij mij terechtkonden voor schorten en hemden op maat. 

Voor ik het wist, stonden de eerste klanten aan de deur. Dat smaakte naar meer!

En toen begon het uit de hand te lopen. Tijdens de zoektocht naar een pand om al mijn materiaal te stockeren, kwam ik een gezellige winkelruimte tegen. In het hart van Bredene, in de Duinenstraat. Op fietsafstand van waar ik woon.

En sinds we de slagerij  vaarwel hebben gezegd, besef ik pas hoe leuk ik het contact met mijn klanten vind. Ik krijg er energie. De keuze was snel gemaakt!

Ook over mijn assortiment moest ik niet lang nadenken. Want in mijn omgeving hoorde ik vaak de verzuchting dat er lokaal weinig kwaliteitsvolle geschenken, babykleding en speelgoed te krijgen zijn.

Ondertussen breidde mijn aanbod nog uit en kon een webshop niet ontbreken.

Ik heb bewust gekozen om de naam Create and Stitch te behouden. Want met mijn winkel creëer ik een beleving. Een fijne plek met alleen maar échte producten. Stitch verwijst naar de vele handgemaakte spulletjes in mijn assortiment. Waarvoor ik samenwerk met beloftevolle ontwerpers. En natuurlijk zet ik met mijn op maat gemaakte bedrijfskleding ook in op Create. Want het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Je bent van harte welkom bij Create and Stitch. In de winkel of online. Heb je een vraag over een specifiek product? Of ben je op zoek naar een bepaald item? Laat het me dan weten. Ik help je graag.

Tot snel!

Tania De Parade

 

 

 

 

 

 

 

74B320BA-9D5F-4FCE-8ACB-D3AB664BAD0B
52592FDF-C709-405B-8D6C-6AAD6BA3AA0D
5B673BBF-FD45-415B-B7B3-7FB415E3EFB7

Kwaliteit

In ons assortiment vind je alleen zorgvuldig gekozen kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Onze klanten zijn koning, koningin, prins of prinses. Dus we leggen iedereen in de watten. Ook jij.

Snelheid

Onlineshoppen? Vertrouw op een correcte en tijdige levering.

Expertise

Heb je een vraag over ons assortiment? Of wil je kledij laten personaliseren? We bieden jou altijd de beste oplossing.