Personaliseer jouw textiel

Met je logo op je bedrijfskleding straal je professionaliteit uit. En een T-shirt met een persoonlijke boodschap als cadeau? Daarmee scoor je altijd. Of wat denk je van een setje voor je baby met zijn/haar naam of een leuke afbeelding?

Bij Create & Stitch vind je kwaliteitsvol textiel dat ik voor jou bedruk of borduur met de beste methodes. Van zakdoeken, handdoeken tot schorten, rompertjes en hoodies. Ontdek de mogelijkheden. En laat je verrassen door het aanbod.

Borduren

Flexodruk

Borduren? Dat is kiezen voor duurzaamheid

Borduren is een ambacht waarbij heel wat handwerk komt kijken. Zelfs met een professionele borduurmachine.

  1. Voor elk ontwerp en soort textiel stel ik de machines handmatig in en plaats ik het nodige garen.
  2. Ik voorzie elk kledingstuk, voor het onder de machine gaat, van een vlieseline of andere bescherming.
  3. Als de machine klaar is, verwijder ik de bescherming en krijgt het borduursel nog een strijkbeurt.

In borduren kruipt dus meer tijd. Maar je krijgt er ook wat voor terug: een duurzaam luxeproduct waarvan je lang kunt genieten. Zo hoef je niet langer steeds opnieuw kleding te kopen omdat de afbeelding afgewassen is. Conclusie: je kleding laten borduren kost wat meer, maar betaalt zich helemaal terug.

 

Ga voor variatie met flexdruk

Flexdruk is een druktechniek waarmee ik de afbeelding uitprint op een folie. Daarna snijd ik het figuur uit. Ten slotte pers ik het onder grote druk op het textiel. Op die manier blijven de kleuren en de glans langer mooi.

Met flexdruk gebruik ik een computerprogramma en een printer. Daardoor heb je keuze uit alle soorten afbeeldingen, kleuren en groottes. Bovendien is deze druktechniek goedkoper dan borduren.