Piano”Groovy Beats”

12256
€89,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 4020972122568
Inkoopprijs: 49,99
Merk: SMALL FOOT


Wie begeleidt Ida de egel op de piano? Deze stevige, elektronische houten piano maakt een geweldige indruk met zijn geweldige geluidskwaliteit en vrolijk ontwerp. Met een combinatie van veel natuurlijk hout, moderne blauwtinten en kindvriendelijke motieven is deze piano ook de absolute blikvanger van het orkest in de kinderkamer! De meegeleverde stickers die op de toetsen kunnen worden geplakt, ondersteunen de jonge muzikanten bij hun eerste liedjes. Wordt geleverd met bladmuziek. Batterijen niet inbegrepen.

De absolute hit voor jonge pianisten! Deze kinderpiano bevordert het begrip van tonen, traint akoestisch bewustzijn en traint een gevoel voor ritme en beat. Ideaal voor vroege muzikale opvoeding!
Deze piano maakt deel uit van de “Groovy Beats” productlijn en maakt een prachtige indruk met veel natuurlijk hout, herhalende designelementen en moderne, contrasterende kleuren. Met hun liefdevolle, kindvriendelijke vormgeving spelen de muzikanten Ida de Egel, Gert de Gekko, Ferdinand de Vos en Heidi de Haas een bijzondere rol. Het is een must-have voor je houten speelgoedassortiment en je muziek- en geluidsassortiment!
Elektronische houten piano met uitstekende geluidskwaliteit en een vrolijk design
Incl. bladmuziek
Wordt geleverd met stickers om de toetsen te markeren met kleuren die bij de bladmuziek passen
Een visueel aantrekkelijke combinatie van natuurlijk hout en moderne blauwe kleuren
Bevordert het begrip van tonen
Traint akoestische waarneming en gevoel voor ritme en beat
Uitermate geschikt voor vroege muzikale opvoeding
Gaat prachtig samen met andere muziekinstrumenten uit de “Groovy Beats” productlijn
Afmetingen: ca. 31 x 23 x 29 cm
Materiaal: hout
synthetisch
Aanbevolen leeftijd: 3


Bewaar dit product voor later